2011. szeptember 19., hétfő

Minipakk verseny

Volt egy nagyon népszerűvé lett verseny a Facebook oldalamon :) 20 versenyző nyert egy minipakk-ot, amiből alkotni kellett, majd ezeket az alkotásokat versenybe küldtük.
A versenynek vége, a nyertesek megvannak, a csodaszép alkotásokat nézzétek meg a Textilcsoda Fb oldalának albumai között :)

A nyertes, Plánka Ági csodálatos kosara, melyet Ági kézzel varrt, Ő egyébként kötésben nagy mester, de aztán most kiderült, hogy varrásban is. Áginak Meska boltja és Facebook oldala is van, Ági kötödéje néven. Nagyon nagyon kedves Ági, gratulálok :))


Durszt Bea visszatérő vásárlóm, csodálatos, eleganciával teli alkotások kerülnek ki a kezei közül, igényes, gyönyörű munkái "Milentin" néven közismertek :) Beának azért volt kihívás a minipakk, mert nem szereti ezeket a színeket:) Ahhoz képest tudta, mit kezdjen vele :)) Szerintetek is? :) Bea nagyon szoros versenyben a 2. lett.


Kata táskái mindig az üde fiatalságot huttatják eszembe (nosztalgia :)), most is egy ilyen darab készült a versenyre. Ő lett a harmadik :) Kata táskáit a www.fani-taska.blogspot.com blogoldalon is láthatjátok, valamint a Facebook-on.


Petrás Lászlóné, Magdika ezt a csodálatos alkotást készítette, mégpedig úgy, hogy szétszabdalta az általam küldött csodálatos, lepkés anyagot :DD Azt hiszem, nem volt kár érte :) Holtversenyben ő is 3. lett :)

1 megjegyzés:

  1. Öröm volt kipróbálni magam,részt venni ebben a versenyben!Köszönöm a lehetőséget,a szavazatokat!Gratulálok a többieknek is,hisz minden beküldött munka szépséges!:)

    VálaszTörlés